Ajánlom ismerősőmnek
Kattintson a könyvre!
A tehetség nem más, mint az újrakezdés bátorsága. Arthur Honegger Főoldal
Viszonteladók
Könyvesboltok
Üzletszabályzat
Termékeink
Szerzők
Keresés  
Bejelentkezés
A kiadványról


Közérthető közbeszerzés

Alcím: Szakkönyv a közbeszerzési törvényről az aktuális módosítások alapján
Tartalom:
2009. április elsején ismételten jelentősen módosult a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény. Ennek legfontosabb indoka, hogy az Európai Parlament és a Tanács 2007. december 11-én elfogadta a 2007/66/EK irányelvet, amely a 89/665/EGK és a 92/13/EGK tanácsi irányelveknek a közbeszerzési szerződések odaítélésére vonatkozó jogorvoslati eljárások hatékonyságának javítása tekintetében történő módosításáról szól. Az új jogorvoslati szabályok átültetésére a tagállamok 2009. december 20-ig kaptak határidőt. Tekintettel arra, hogy ezek az új rendelkezések a gyors és hatékony jogérvényesítést szolgálják, az irányelv rendelkezéseinek a magyar jogba való átültetésére már a megadott határidő előtt sor került. A jogorvoslati irányelvet átültető, egyben a közbeszerzési rendszert egyszerűsítő, a Kbt-t módosító 2008. évi CVIII. törvényt az Országgyűlés 2008. december 8-án fogadta el. A jogalkotói szándék arra is irányult, hogy a jelenlegi közbeszerzési rendszert egyszerűsítse, átláthatóbbá tegye, és kiigazítsa a gyakorlatban értelmezési, alkalmazási nehézséget okozó rendelkezéseket. Megszűnt a nemzeti eljárásrend, nincs már egyszerűsített eljárás, a kizáró okok igazolása egyszerűbb lett, szűkült az erőforrás szervezetekre való támaszkodás lehetősége, pontosabb lett az alvállalkozói fogalom. Az új szabályok megértését, elsajátítását és könnyebb alkalmazhatóságát szolgálja ez a könyv is.


Dr. Hubai Ágnes a könyv szerzője, ügyvéd, hivatalos közbeszerzési tanácsadó, Európa jogi szakjogász


Ajánló:
Közérthetõvé tenni a közbeszerzés folyamatát – ez tevékenységünk és a könyv missziója is. Meggyõzõdésünk, hogy a jogosan szövevényesnek gondolt törvény egyszerû, és átlát¬ható értelmezését tartja kezében. Dr. Hubai Ágnes által írt szakkönyv harmadik kiadása már a 2009-es év április hónap¬jában hatályba lépett módosításokkal tûzdelt törvény útvesztõiben segíti az eligazodást. Szerkezeti felépítése az ókori görögök bölcsességét veszi alapul, akik úgy gondolták, hogy a tollat ragadó ember egyetlen feladata az lehet, hogy a káoszból a kozmoszba, a bonyo¬lultból az egyszerûen átláthatóba vezesse az olvasókat. A könyv filozófiája, hogy a közbeszerzés szereplõi nem hosszú könyvet akarnak olvasni, hanem a lényeget; nem a törvény szövegét akarják bõvített mondatokban újraolvasni, ha¬nem annak világos értelmezését, amely a paragrafusok sorrendjét sokszor nem is követi; nem mûvelõdni akarnak a könyvbõl, hanem azonnal cselekedni, tehát alkalmazni azt, amit a sorokban, és a sorok között olvasnak. Büntetõjogászok mindig maguknál tartják a BTK magyarázatot. Az írók mellett is karnyúj¬tásnyira vannak a polcon kedvenc szerzõik mûvei. A Közérthetõ Közbeszerzés minõségi mércéje is az, hogy az eljárások bonyolításánál az ajánlatkérõknek és ajánlattevõknek is nélkülözhetetlen segédlete legyen. Szeretettel ajánljuk közbeszerzési szakértõnk által írt szakkönyvet minden kedves régi ügyfelünknek, akik – több mint 4000 példányban – már rendszeresen használták az elõzõ kiadásokat. De reméljük, jó szolgái leszünk azoknak is, akik most találkoznak elõször a szakkönyvvel.


Dr. Csikesz Tamás ügyvezető igazgató, DFT-Hungária


A feltüntetett árak a szállítási költséget minden esetben tartalmazzák!


Az oldal egyéb akciói, kedvezményei erre a kiadványra nem vonatkoznak!

1. Teljes áron 8400 Ft

Kedvezmények mértéke:

2. Kedvezmény korábbi ügyfeleinknek: 6300 Ft (a DFT-Hungária korábbi megrendelőinek, hallgatóinak)

Amennyiben e-mail-ben, vagy a konyvonline felületén keresztül rendeli meg a könyvet, a megjegyzés rovatban kérem tüntesse fel: Milyen képzésen vett részt? ill. Milyen kiadványt rendelt?

3. Mennyiségi kedvezmény: 5250 Ft (legalább 5 példány megrendelése esetén)

A konyvonline visszaigazoló e-mail-jében minden esetben a teljes árat fogja látni (8400 Ft). De amennyiben feltüntette a megjegyzés rovatban, hogy korábbi ügyfelünk volt, illetve, ha 5 db felett rendel, akkor a kedvezményes ár kerül kiszámlázásra, nem a teljes ár, amit a visszaigazoló e-mail feltüntet. Megértésüket köszönjük!


Megrendelőív letölthető az alábbi linken:
http:/www.konyvonline.hu/files//kozertheto_kozbeszerzes_megrendeloiv.pdf

Lektor:
Szerkesztő:
Illusztrálta:
Kiadó: DFT-Hungária Könyv- és Társasjáték Kiadó
Kinek szól:
Oldalszám: 224+4
Méret: A4
Kötés: ragasztókötés
Nyomda:
ISBN szám:
ISSN szám:
EAN szám:
Ár: 8400 Ft


A könyv jelenleg nem rendelhető!

Vélemények a kiadványról

  Írjon Ön is véleményt!AKCIÓINK
A kétszintű érettségire felkészítő könyvek
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
Érettségi gyűjtemények
Szórakoztató művek
Társasjátékok
Irodalmi művek
Hírlevél feliratkozás