WEBSHOP

A DFTéka a közönség visszajelzései alapján tartalmazza az elmúlt időszak legmeghatározóbb gyöngyszemeit. A megrendeléssel exkluzív lehetőséget biztosítunk arra, hogy 12 hónapon keresztül bárhol, bármikor és akárhány alkalommal visszanézhesse a rögzített felvételeket.

Kiadványainkat ajánljuk vezetőknek, fejlesztő szakembereknek (trénerek, coachok, mediátorok, pszichológusok részére), pedagógusoknak. Egyéni és csoportos fejlesztési folyamatok támogatásában különösen hasznosak, legyen szó online folyamatokról, vagy személyes fejlesztésről.

Az interaktív szakmai workshopok célja, hogy egy meghatározott célcsoport számára kiemelt témákat dolgozzon fel. A műhelymunkák létszáma korlátozott, legfeljebb 15 fő részvételével biztosítható az interaktivitás. A résztvevőktől arcot, hangot és aktív részvételt várunk! Cserébe a fennálló keretek között a csoportra szabott tartalommal készülünk.

Egynapos képzéseinken azonnal alkalmazható tudást adunk, módszereket és gyakorlatokat próbálhatnak ki a résztvevők. A nyílt programokat vezetőknek, trénereknek, pedagógusoknak, segítő szakembereknek ajánljuk. Az itt megjelenő témákat igény esetén zárt formában, az Ön munkaszervezetében is megtartjuk!

Várjuk szeretettel térítésmentes webináriumainkon, ahol a részvétel költségeit mi álljuk! Ha van szabad 1,5 órája, csatlakozzon aktuális online eseményeinkhez! Heti rendszerességgel olyan témákat kínálunk, melyek a mindennapi gyakorlatban alkalmazható tudást adnak cégvezetőknek, hr munkatársaknak, pedagógusoknak vagy a civil szervezetek vezetőinek.

it_stuffWebshop