Ajánlom ismerősőmnek
Kattintson a könyvre!
A tehetség nem más, mint az újrakezdés bátorsága. Arthur Honegger Főoldal
Viszonteladók
Könyvesboltok
Üzletszabályzat
Termékeink
Szerzők
Keresés  
Bejelentkezés
Szórakoztató művek
A nagy blogkönyv

Nyolc hétköznapi (vagy mégsem az?) ember életébe tekinthetünk be blogjaik által, szerelmükbe, kapcsolataikba, munkájukba, filozófiájukba, úgy, ahogy csak naplójuknak mondanák el. A 8 arcélben mindenki talál magáraismerni-valót, vagy épp egy egészen más életszemléletbe nyerhet bepillantást.

Kedvezményes ár: 1229 Ft
Ár: 1890 Ft

db
Így irtunk mi
Magyar Szilárd,Mezei Péter

Amikor az ember nagy költők verseit veszi elő egy kis partizánkodásra, jó esetben legalább szorongás tör rá. Gyötri a kétely, hogy szabad-e? Hogy jöhet ahhoz valaki, hogy kontár módon kifigurázza a régiek velős szavait? Ám az irodalomra értelmezve szimpatikusnak találom azt az elvet, miszerint bármit megcsinálhatsz, ha azt jól csinálod. Hogy mi jól csináltuk-e, azt hamarosan maguk a nagy költők döntik el. No persze nem személyesen, de az általuk emberré nevelt olvasó lelkén keresztül. - Magyar Szilárd -

Kedvezményes ár: 500 Ft
Ár: 987 Ft

db
KIK voltak ők valójában? Színészek kézírásának nyomában
Soóky Andrea

"Örök idők magyar művészei

Blaha Lujza, Jászai Mari, Csortos Gyula, Jávor Pál és Kabos Gyula. Magasra tették a mércét a második világháború utáni színház- és filmművészetnek. Szeretni őket nem korosztályos kérdés, nem az öreg generációk múltba tűnő élménye. A bevásárlóközpontok polcain ma is ott sorakoznak az egykori nagy sikerű filmek, no meg szinte nem telik el úgy év napjainkban, hogy ne készítenék el valamelyik hőskori remekmű modern változatát.

Színésznek lenni annyi, mint szerepet játszani, amely mögött a legnagyobb művészeknél misztikus titok övezi, hogy ők maguk kicsodák. Személyiségelemző sorozatunk negyedik kötetében arra vállalkozunk, hogy megfejtsük: kik voltak ők valójában.

A titokhoz a kulcsot ezúttal is a grafológia adja. Nem szakembereknek, hanem közérthetően mindenkinek, aki csak kedveli, vagy netán a végletekig rajong az örök idők művészeiért. Olvasása után pedig a könyv valódiságára és eredetiségére nem tudományos szakértők, hanem Ön tesz hitelesítő pecsétet, kedves Olvasó."

Kedvezményes ár: 1040 Ft
Ár: 1386 Ft

db
KIK voltak ők valójában? Történelmi alakjaink kézírásának nyomában
Soóky Andrea

"Széchenyi, Kossuth, Deák, Sissi és Nagy Imre.

Grafológiai személyiségelemző sorozatunk második kötetében öt olyan történelmi szereplőre esett a választásunk, akik a közjót építő gondolkodásuk és cselekedeteik miatt biztosan számíthatnak az utókor örök figyelmére. Olyan izgalmas rejtvényt adnak nekünk életművükkel, amit - sokan érzünk így - mindenkinek érdemes megfejtenie. Személyiségükben olyan titkot hordoznak, amire ahányan vagyunk, annyiféle magyarázatot adhatunk. Sok elemzés készült már, polcok sorakoznak a könyvtárakban a róluk készük művekről, de a kérdés mindig ugyanaz: mi a megfejtésük, kik voltak ők valójában? A titokhoz a kulcsot ezúttal a grafológia adja. A grafológia, melynek valódiságára és eredetiségére nem tudományos szakértők, hanem Ön tesz hitelesítő pecsétet, kedves Olvasó."

Kedvezményes ár: 1040 Ft
Ár: 1386 Ft

db
Krimi egypercesek
Katona Renáta,Magyar Szilárd,Mezei Péter

A gyűjteményben 50 krimi feladvány szerepel, melyek megoldása az olvasóra vár. Az eredményes nyomozás receptje, hogy használd a logikád, legyél nagyon figyelmes, és ne hagyd becsapni magad! 50 krimifeladványon keresztül élheted bele magad a Nyomozó szerepébe, teheted próbára önmagad vagy ismerőseid detektívképességét.

A Nyomozó sorozat tagja: www.anyomozo.hu

Kedvezményes ár: 500 Ft
Ár: 987 Ft

db
Logikai egypercesek

Bosszantóan trükkös logikai feladványok, vicces-tréfás fejtörők, érdekes sztorik keretébe burkolt matematikai problémák gyűjteményeként ez a kiadvány egyszerre szórakoztat és fejleszti a logikai készséget, matematikai látásmódot. A feladványok jó társaságban, közös mulatságként is fejteghethetőek, melyek megoldásai természetesen megtalálhatóak a kötetben, minden fejezet végén. A gyűjtemény akár egy rövid szünetben is előkapható kis elme-játékra, elgondolkodtatván azon, hogy ha egy hajó hosszának, az árboc magasságának, a kapitány kisfiának és a kapitány életkorának szorzata 303335, akkor vajon hány éves is a kapitány? (A megoldás megtalálható a kötetben)

Kedvezményes ár: 642 Ft
Ár: 987 Ft

db
Mesék az igazság könyvéből - Biblai történetek 1.
Vívó Zoé

A kötetben szereplő tizenkét történet, "mese" alapjai a világirodalom első összefoglalójából, a Bibliából származnak, de nem hagyományos módon: finom stílusa, mesés fordulatai könnyen befogadhatóvá és szerethetővé teszik ezeket a történeteket gyerekeknek, fiataloknak és idősebbeknek is.

Kedvezményes ár: 500 Ft
Ár: 987 Ft

db
Mesék az igazság könyvéből - Bibliai történetek 2.
Vívó Zoé

Tizenkét történet: Péter, Pál, János, Júdás, Zebedeus fiak, Tamás, Lukács, Máté, Nikodémus, Bartimeus, Gadarai, Betesda. Tizenkét bibliai történet, mesés, kellemes stílussal, gyönyörű, színes grafikákkal illusztrálva.

Kedvezményes ár: 500 Ft
Ár: 987 Ft

db
AKCIÓINK
A kétszintű érettségire felkészítő könyvek
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
Érettségi gyűjtemények
Szórakoztató művek
Társasjátékok
Irodalmi művek
Hírlevél feliratkozás