Ajánlom ismerősőmnek
Kattintson a könyvre!
A tehetség nem más, mint az újrakezdés bátorsága. Arthur Honegger Főoldal
Viszonteladók
Könyvesboltok
Üzletszabályzat
Termékeink
Szerzők
Keresés  
Bejelentkezés
Irodalmi művek
Hogy írunk mi?

Tizennégy kortárs alkotó osztja meg saját írói műhelyének kulisszatitkait: Hogyan szerezhetünk az íráshoz kellő élettapasztalatot? Honnan lehet tudni, hogy amit írtunk, az szép és jó? Hogyan küzdjük le az alkotói válságokat? Hogyan nyerjük meg írásunkhoz a szerencse kegyét? Hogyan tiszteljük a szereplőinket? Mi a kritika valódi haszna? Miről árulkodnak a példányszámok? Mi a költő kiállítási értéke? Milyen a média és az író viszonya? Melyek a regényírás forrásai? Mitől lesz az írás életforma? Mi az író felelőssége?

Kedvezményes ár: 1500 Ft
Ár: 2478 Ft

db
Körmagyar
Kornis Mihály

1989-ben mutatta be a Vígszínház Kornis Mihály: "Körmagyar" című darabját, amely a korszak egyik legjelentősebb színházi sikere lett; pazar dialógusaival, mely a korabeli pesti nyelv költői leképezése, szellemesen ábrázolt karaktereivel a '80-as évek végi Magyarország kegyetlenül pontos és elragadóan mulatságos kor- és körképét mutatja fel. És mindehhez merész erotika társul, akár a mű eredeti modelljeként szolgáló Arthur Schnitzler Körtáncában.


A megrendelt kiadvány kizárólag személyesen vehető át a Bajcsy-Zsilinszky úti irodában. Amennyiben a megrendelő vállalja az 1000 Ft-os postaköltséget, csak abban az esetben postázzuk ki!

Kedvezményes ár: 400 Ft
Ár: 400 Ft

db
Mestereink nyomában

Szerzők, akikből 5-10 vagy 20 év múlva akár NAGY ÍRÓ is lehet, éppen olyan, akiktől most az írás mesterségét tanulják. A Magyar Író Akadémia első évfolyamán 188 hallgató kezdte tanulmányait 2006 októberében. Huszonegy kortárs alkotó előadását hallgathatták meg arról, hogyan lesz az ötletből keménykötetes szépirodalmi alkotás, majd saját tudományukat is próbára téve az Élet és irodalom valamint a Litera kemény bírálatát is kiállták.

Kedvezményes ár: 2205 Ft
Ár: 2940 Ft

db
Sikerkönyv - Írók titkai

Hogyan tegyünk szert közönségsikerre, miközben a mennyiség nem a minőség rovására megy, és a bestseller nem válik a kommersz szinonimájává? Mi a titkuk a legnagyobb könyvsikereknek? Mitől válhat saját mondanivalónk mindenki számára érdekessé? Igényteremtés vagy az igények kiszolgálása a cél? - többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ a Magyar Író Akadémia égisze alatt 2007 szeptemberében indult bestselleríró mesterkurzus.

Kedvezményes ár: 1000 Ft
Ár: 1995 Ft

db
AKCIÓINK
A kétszintű érettségire felkészítő könyvek
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
Érettségi gyűjtemények
Szórakoztató művek
Társasjátékok
Irodalmi művek
Hírlevél feliratkozás