Ajánlom ismerősőmnek
Kattintson a könyvre!
A tehetség nem más, mint az újrakezdés bátorsága. Arthur Honegger Főoldal
Viszonteladók
Könyvesboltok
Üzletszabályzat
Termékeink
Szerzők
Keresés  
Bejelentkezés
Német
A kétszintű német érettségi módszertani kézikönyve
Szabó Éva

"Érteni és használni egy idegen nyelvet - mindez naponta nyithat meg újabb kapukat előttünk. Bepillanthatunk egy másik, ismeretlen kultúrába, új kapcsolatokhoz, lehetőségekhez juthatunk. Ezeket a készségeket, képességeket méri az új típusú kétszintű érettségi, mely középpontba állítja a szövegértést, alapvetően átformálva ezzel az eddigi nyelvtan és mondatközpontú megmérettetést. Ez a módszertani gyűjtemény segít eligazodni az új érettségi rendszerében, mintafeladatokon mutatja be, miként lehet a szövegek értő olvasásával sikeres vizsgát tenni."

Kedvezményes ár: 1260 Ft
Ár: 1680 Ft

db
A kétszintű német érettségi próbaérettségi nagykönyve - Emelt szint
Szabó Éva

"A német érettségi már nem csak a középiskolai tanultak elismerése, hanem egyben nyelvvizsgát is jelenthet a sikeresen érettségiző diákoknak. Éppen ezért a jelentősée is nagyobb a korábbi érettségi vizsgákhoz képest. A sikeres felkészülés receptje hasonlóv vált a nyelvvizsgáéhoz: minél töb bpróbaérettségi feladatsoron keresztül ismerkedni meg a típusfeladatokkal, az érettségi felépítésével, követelményeivel."

Kedvezményes ár: 1730 Ft
Ár: 2310 Ft

db
A kétszintű német érettségi próbaérettségi nagykönyve - Középszint
Kult Gabriella

"A német érettségi már nem csak a középiskolai tanultak elismerése, hanem egyben nyelvvizsgát is jelenthet a sikeresen érettségiző diákoknak. Éppen ezért a jelentősége is nagyobb a korábbi érettségi vizsgákhoz képest. A sikeres felkészülés receptje hasonlóvá vált a nyelvvizsgáéhoz: minél több próbaérettségi feladatsoron keresztül ismerkedni meg a típusfeladatokkal, az érettségi felépítésével, követelményeivel."

Kedvezményes ár: 1730 Ft
Ár: 2310 Ft

db
Szóbeli érettségi nagykönyv - Német
Kult Gabriella, Szabó Éva

"Szóbeli vizsgára készülni, mégpedig élő idegen nyelvből, kommunikációs stratéiákat, világos érvelést és önálló témakifejtést elsajáítani - nem egyszerű vállalkozás.
Hiszen ki is mondhatná meg, mi lesz majd a konkrét vizsgahelyzetben a téma, a szituáci, mindennapi életünk mely szelete kerül a középpontba, mi mellett vagy mi ellen kell majd állást foglalnunk?
Hogy miben tud segítséget nyújtani ez a kiadvány? Megmutatja, hogy a témák rendszerében nem is olyan nehéz eligazodni, konkrét vizsgafeladatokon és azok kifejtésén keresztül átláthatóvá teszi a szóbeli vizsga rendszerét és elvárásait."

Kedvezményes ár: 1000 Ft
Ár: 1260 Ft

db
AKCIÓINK
A kétszintű érettségire felkészítő könyvek
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
Érettségi gyűjtemények
Szórakoztató művek
Társasjátékok
Irodalmi művek
Hírlevél feliratkozás