Ajánlom ismerősőmnek
Kattintson a könyvre!
A tehetség nem más, mint az újrakezdés bátorsága. Arthur Honegger Főoldal
Viszonteladók
Könyvesboltok
Üzletszabályzat
Termékeink
Szerzők
Keresés  
Bejelentkezés
Matematika
Egyenes út az egyetemre - Matematika I.
Gerőcs László

A feladatmegoldás a matematika egyik alappillére. E könyvben 12 feladatsor több mint 100, részletes megoldási útmutatóval ellátott példája segíti az emelt szintű érettségire készülőket. A feladatsorok az emelt szintű érettségi követelmény rendszerére épülnek, illetve az utolsó kettő a korábbi évek érettségi feladatsora, melyhez szintén részletes megoldási útmutató járul. Ajánljuk figyelmébe az Egyenes út az egyetemre matematikából második kötetét is!

Kedvezményes ár: 1000 Ft
Ár: 1575 Ft

db
Egyenes út az egyetemre - Matematika II.
Gerőcs László

A feladatmegoldás a matematika egyik alappillére. E könyvben 12 feladatsor több mint 100, részletes megoldási útmutatóval ellátott példája segít az emelt szintű érettségire készülőnek. A feladatsorok az emelt szintű érettségi követelmény rendszerére épülnek, illetve az utolsó kettő a korábbi évek érettségi feladatsora, melyhez szintén részletes megoldási útmutató járul. Ajánljuk figyelmébe az Egyenes út az egyetemre matematikából első kötetét is!

Kedvezményes ár: 1000 Ft
Ár: 1575 Ft

db
Hogyan érettségizzek matematikából?
Gerőcs László

Minden, amit tudnod kell a matematika kétszintű érettségiről!

Ezzel a könyvvel nem egy újabb megtanulni való halmazt kapsz a könyvespolcodra: csupa olyan gyakorlati dologról szól, melyeket el kell sajátítanod a sikeres érettségihez.

Kedvezményes ár: 1000 Ft
Ár: 1680 Ft

db
Kétszintű érettségi nagykönyvek - Matematika - Emelt szint
Gerőcs László

"12 emelt szintű, az érettségi követelmények és próbaérettségik tapasztalatai alapján összeállított miintafeladatsorával lehetőséget kínál a matematika kétszintű érettségi írásbeli feladattípusainak alaposabb megismerésére, gyakorlására. A feladatsorokkal igyekeztnk jól lefedni az új típusú vizsga követelményrendszerét. Törekedtünk arra, hogy az érettségi vizsgán megjelenő új témakörök (mint pl. kombinatorika, statisztika, differenciál- és integrálszámítás stb.) is a megfelelő araányban és szinten kapjanak helyet az összállított feladatanyagban. Az egyes feladatasorok összetétele, nehézségi foka azt igyekszik modellezni, ami a diákokra vár majd az érettségi megírásakor."

Kedvezményes ár: 500 Ft
Ár: 1680 Ft

db
Matematika Villámtréning
Birkás György

60 témakörben 1500 feladatot talál az olvasó a könyvben. Minden feladat egy–két mondatban megfogalmazható, és minden megoldás egyetlen nemnegatív egész szám. Egy-egy feladat megoldása 2-3 percet vesz igénybe, ezért tanároknak feladatgyűjteményként, diákoknak tudásuk ellenőrzésére szolgál. A megoldáshoz a középiskolai tananyag ismerete és némi gondolkodás szükséges. Egy témakör 25 feladatból áll, ezek megoldásához kb. egy óra szükséges, bár nehéz meghatározni a szükséges időt, mert az nem csak a megoldó felkészültségétől, tehetségétől függ. Néha rögtön bevillan a megoldás, sokszor – egyszerűnek tűnő megoldás esetén is – nem jutunk dűlőre a feladattal.

Kedvezményes ár: 820 Ft
Ár: 1260 Ft

db
Szóbeli érettségi nagykönyv - Matematika
Gerőcs László

"Azt már minden, matematikából emelt szinten érettségiő diák tudja, hogy az e szinten történő érettségi írásbeli vizsgáját követően szóbeli vizsgát is kell tennie a jelöltnek. E szóbeli vizsgák vizsgatételeit (szám szerint 25 tételt) központilag hozzák nyilvánosságra minden évben, a májusi érettségi vizsgák előtt 4-5 hónappal. Ezek után már nincs más hátra, csak a tételek alapos kidolgozása, illetve megtanulása.

A kidolgzáshoz és általában a matematika szóbeli emelt szintű érettségire való felkészüléshez próbálunk segítséget adni ezzel a kiadvánnyal."

Kedvezményes ár: 1000 Ft
Ár: 1680 Ft

db
Új témakörök az érettségin - Matematika
Gerőcs László, Vancsó Ödön

"Analízis, kombinatorika, valószínűség-számítás, gráfok - mindezek a témakörök a kétszintű érettségi rendszerében nagyobb hangsúlyt kapnak, mint ahogy a tankönyvekben szerepenek. E kiadvány alaposan és részletesen tekinti át a témakörök sajátosságait, példákon és feladatokon keresztül bemutatva a megoldási módszereket."

Kedvezményes ár: 1297 Ft
Ár: 1995 Ft

db
AKCIÓINK
A kétszintű érettségire felkészítő könyvek
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
Érettségi gyűjtemények
Szórakoztató művek
Társasjátékok
Irodalmi művek
Hírlevél feliratkozás