Ajánlom ismerősőmnek
Kattintson a könyvre!
A tehetség nem más, mint az újrakezdés bátorsága. Arthur Honegger Főoldal
Viszonteladók
Könyvesboltok
Üzletszabályzat
Termékeink
Szerzők
Keresés  
Bejelentkezés
A kiadványról


Társasjátékok
Balatoni nyomozó

Alcím: Ötvös Csöpivel és Kardos doktorral
Tartalom:
Miről szól? 30 eredeti, furfangos történeten keresztül egyszerre 2-8 játékos/csapat nyomozhat, hogy mi áll a titokzatos bűntények hátterében. A történetek ismert balatoni helyszíneken játszódnak, felidézve a mindenkiben élő balatoni élményeket. A Nyomozó, aki utazik a helyszínek között, valódi információra és nyomokra vadászva, nem más, mint maga a Játékos, akinek a többi Nyomozóval is megmérkőzve kell elsőként rájönnie a bűnesetek nyitjára.A társasjáték tartalma: 1 játéktábla, 2 db STK (Segítségeket Tartalmazó Kódkönyv), 1 db Fedélzeti rendszabály (játékleírás), 1 dbBalatoni és vitorlás-segédlet, 1db Bűnügyek listája, 8 db Nyomozó-téglakorong, a különféle nyomozókarakterek megszemélyesítői; 40 db sárkányrepülő-kupon 8x5 db replica handbags Hátráltató Tényező Kártya 8 db Útlezárás kártya.

A társasjáték saját weboldala: www.anyomozo.hu
Ajánló:
Ötvös Csöpi és Kardos Doktor.

A közismert játékfilmek pótolhatatlan párosa ezúttal társasjátékra hív mindenkit, akiket a bűntények megfejtése, és a közös játék felvillanyoz. A közkedvelt öreg rókák segítségével elevenedik meg a filmekben varázslatos élményt adó Balaton, és az ott lapuló, tipikusan hazai ízű bűnvilág.

Végre nem tévénézőként, vagy olvasóként, hanem Nyomozóként lehet a főszereplője 30 újdonsült bűnügyi történetnek. Minden történet megfejtése önálló kihívás, minden játékos maga alakítja a forgatókönyvet. A cél, hogy a leghamarabb jusson el a bűntények megoldásáig. Két játékos esetén is élvezetes, de minél többen csatlakoznak, annál inkább garantáltak a játékot körítő cselszövések, és annál nagyobb rang a legjobb Nyomozónak lenni. Már 10 éves kortól értelmes kikapcsolódást nyújt, hiszen többféle nehézségi szinten is játszható. Bűnügyi történetek, társasjátékok, és Ötvös Csöpi-filmek rajongóinak ajánljuk, amivel garantáltan új lendületet adnak szórakozási szokásaiknak.

Ez egy kedvesen patrióta játék. Nem külföldről vettük át, és fordítottuk le becses szórakoztatásukra. Honi hősökkel készült, balatoni környezetben, furmányos hazai logikával, magyar nyelven. Úgy, ahogy ezt sehol máshol a világban nem értik, csak mi, magyarok.
Szerző:
Lektor:
Szerkesztő:
Illusztrálta:
Kiadó: DFT-Hungária
Kinek szól: Krimi és humorkedvelőknek
Oldalszám:
Méret:
Kötés:
Nyomda:
ISBN szám:
ISSN szám:
EAN szám: 5999888007216
Ár: 4320 Ft
Kedvezményes ár: 3240 Ft (25% kedvezmény)


A könyv jelenleg nem rendelhető!

A témához kapcsolódó további kiadványok

Krimi egypercesek
Nyomozó Budapesten könyvjáték

Lapozzon bele!


Vélemények a kiadványról

  Írjon Ön is véleményt!AKCIÓINK
A kétszintű érettségire felkészítő könyvek
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
Érettségi gyűjtemények
Szórakoztató művek
Társasjátékok
Irodalmi művek
Hírlevél feliratkozás