Ajánlom ismerősőmnek
Kattintson a könyvre!
A tehetség nem más, mint az újrakezdés bátorsága. Arthur Honegger Főoldal
Viszonteladók
Könyvesboltok
Üzletszabályzat
Termékeink
Szerzők
Keresés  
Bejelentkezés
A kiadványról


Szórakoztató művek
365 nap alatt a Föld körül a szolár-horoszkóppal

Alcím: Útmutató arról, hogy miért és hova kell utaznod a születésnapodon
Tartalom:
35 fejezet, 60 példaábra, számtalan esettanulmány mutatja be, hogyan tudjuk a születésnapunkat a legjobban a javunkra fordítani: hol kell eltöltenünk ezt a kiemelt napot ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el önmagunkra nézve? Nézze meg az ingyenes horoszkóp-programot, mely segít az úticél kiszámolásában
Ajánló:
Könyvünk azt mutatja be, mennyire nem mindegy, a világ mely pontján töltjük a születésnapunkat... Gondoltad volna, hogyminden egyes születésnapod sorsfordító erővel bír?

"A legelemibb - és klasszikus - magyarázat szerint, amikor megszületünk és először veszünk levegőt, belénk ivódik az az asztrális minőség, amely az adott helyen az adott időpillanatot jellemzi. Azt mondhatjuk,hogy ez az asztrális lenyomat, vagyis ez a horoszkóp nem más, mint egy részletes térkép személyiségünkről, Breitling Navitimer Replica egészségünkről, sorsunkról. Különösen igaz ez szerelmeinkre, Cartier Replica Watch érzelmeinkre, munkánkra, pénzünkre és egyebekre.

A születés pillanatában elindul egy megközelítőleg 365 napos ciklus, ami x-szer ismétlődik, egészen a szülött haláláig. Az igazi születésnapon -a bban a pillanatban, amikor a Nap, a Földről nézve fokra, percre és másodpercre pontosan ugyanoda tér vissza az ekliptikán, ahol a születés pillanatában állt -, lezárul egy 365 napos ciklus és elkezdődik egy új, mint egy szabályos sinus-görbén. Számunkra ez egy nagyon fontos pillanat. Az asztrális hatás, amit ekkor kapunk, alapvetően meghatározó, nem keverhető össze semmilyen más hatással. Más szóval, az a horoszkóp, amelyet arra a pillanatra louis vuitton outlet rajzolunk fel, amikor a Nap pontosan visszatért a születéskori helyére - és amely attól is függ, hogy éppen hol tartózkodunk -, jelentős mértékben meghatározza a következő 365 napunkat."


Szerző:
Lektor:
Szerkesztő:
Illusztrálta:
Kiadó: DFT-Hungária
Kinek szól: Minden születésnaposnak
Oldalszám: 200
Méret: B5
Kötés: ragasztókötés
Nyomda: Kapitális
ISBN szám: 963 9473 99 5
ISSN szám:
EAN szám:
Ár: 1995 Ft
Kedvezményes ár: 1297 Ft (35% kedvezmény)


A könyv jelenleg nem rendelhető!

Lapozzon bele!


Vélemények a kiadványról

  Írjon Ön is véleményt!

Küldő: lingra
dátum: 2007-09-17 13:32:27
Értékelés: 10/10
Én már utaztam is, nagyon bejött!

Küldő: Miklos
dátum: 2007-09-09 21:38:08
Értékelés: 10/10
Nagyon érdekes könyv!Több ASHRAE 62.1ismerősömmel együtt, van aki már sokadszorra, szintén alkalmazzuk a "szülinapi utazásokat". Eddigi személyes tapasztalataimmal csak megerősíteni tudom, a leírtakat. Nekem nagyon bejött, már alig ASME B31.1várom a következő utazást...AKCIÓINK
A kétszintű érettségire felkészítő könyvek
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
Érettségi gyűjtemények
Szórakoztató művek
Társasjátékok
Irodalmi művek
Hírlevél feliratkozás